torsdag 17 oktober 2013

                TAIFBLOGGEN

Vi vann igår borta mot Nybro,
Matchen slutade 2 - 5!!!!!
vi ledde i matchen med 2 - 0 i början
det var nummer 30 Gutav Lindvall som stod i mål igår och nummer 93 Jacob Nilsson stod över igår pg av skada.
sen gjorde dom 1 - 2 och och dom gjorde 2 - 2 och vi gjorde 2 - 3, vi gjorde 2 - 4 och när vi satte 2 - 5 så jublade vi. sedan var  matchen  t och vi gick in i omklädningsrummet och satte oss på våra platser.sedan sköng klackenåle åle åle åle åle åle åla åh älska Tingsryd !!!!!! då troddevi att vi skulle åka ut igen och tacka dom men när vi gick ut så hade dom redan lämnat hallen.dom sjöngnog för döm var nöjda sen gick vi in i omklädningrummet igen  och åter igen så satte vi oss på våra platser jag fick min plats där inne brevid Linus och när vi satte oss så sa ja till så här sa ja ska vi sjunga eller ? ställer er upp nu ställer vi oss upp och sjunger och ja höllsegertalet !!!!!!!!!
så ja okej killar det va skönt med 3 poäng till oss ! så får vi hoppas att vi tar Nittorp på våran hemma is på söndag sen började vi hipp hipp !!!!!!! hurra hurra hurra hurra !!!!!!!!!!!
sedan sköng vi segersången T a i f  är laget som tar poäng hej hej hej !!!!!!!!!
dom tappar alldrig taget hur ska det gå Hej hej hej !!!!!!!!! knallen i Dackehallen si sum  och appa gais kom  se på Tingsryd grön vita Tingsryd kom se på riket sköna  Taif  T T T A A A  I I I
 F F F   Taif heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej !.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida